Widzę, że S1meonik dalej nie podał konkretnego źródła swoich statystyk.

Wisła Portal nie udostępnia wszystkich danych, które raczył tu wcześniej powypisywać. Zważywszy na to jak często zdarzało mu się w przeszłości fałszować rzeczywistość i pisać nieprawdę czy całkowicie błędne opinie, mam prawo mieć wątpliwości odnośnie rzetelności tych jego danych i uważać je za zmanipulowane na potrzeby udowadniania swoich skompromitowanych tez.
Ja podałem konkretne dane z konkretnych meczów, w których Wisła walczyła z rywalami grającymi w podobny sposób wraz ze źródłami.
Moskal już wyleciał m.in. za wiarę, że zwiększenie liczby Polaków w kadrze i postawienie na takich Biedrzyckich (przy którym się upierał) będzie dobrym ruchem i poprawi efektywność gry Wisły (przypomnę, że promował również na przykład Janczukowicza). Tego typu bajdurzenia zostały już zweryfikowane negatywnie, Moskal kompletnie nie poradził sobie w lidze w Wiśle. Pogrążyła go nie liczba Hiszpanów, tylko przede wszystkim liczba zbyt słabych zawodników w defensywie, a także błędów, które popełnił w swoich założeniach i taktyce.