Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2024, 15:54
Cytat:
odpowiem tylko za siebie

kto jest nieudacznikiem w tym poście ?
Nieudacznikiem to jest Sobolewski, Wuja, Truskolasy z Zaskrońcem i Rude.

Ty już tu kilka razy jakieś sugestie w moją stronę pisałeś, że ja niby po jakiejś linii tu pisze. Myślicie z markusem, że jak ktoś jebie takiego nieudacznika jak Zaskroniec to jest z układu jakiegoś. A w tym samym czasie układowy Siwierski z polecenia rodzinki, grzeje ciepłą posadkę.
Kolejny nieudacznik Rude, czego markus nie przyzna. A Jop to nawet jakby z Wisła spadł do II ligi to jest tutaj wygrany, bo od niego nie ma co wymagać, chłop bez przeszłości trenerskiej na wyszych poziomach więc jest tu bardziej eksperymentalnie w roli trenera, niż jako strażak, który "musi". A jest wygrany bo i tak już te 5 meczów wygranych pod rząd, w jego przygodzie z Wisłą znaczy więcej niż praca wszystkich trenerów w Wiśle w ostatnich latach.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując