Markus napisał(a):

|
Moment - ani Wolfy ani nikt inny na forum nie lansuje "szrotu hiszpańskiego" tylko dlatego, że jest hiszpański! [...]
|
Przepraszam cię, ale nie zrozumiałeś moich intencji
Uczepiłem się posta wolfyego, bo zamiast pisać na temat, czyli o tym, kto był w tym meczu dobry i dlaczego zaczął od:
Cytat:
|
Nazywajmy rzeczy po imieniu - Ty jesteś zwykłym hejterem. Diwalasz się co chwila do hiszpańskich piłkarzy i lansujesz szrot bo młody i Polski.
|
Jak to się ma do tematu?
Gdyby poprzestał tylko na drugiej części postu:
Cytat:
|
Alfaro zagrał bardzo dobry mecz i strzelił gola. Nie na przypadku w tym że gra on a nie Starzyński czy Sukiennicki.
|
moglibyśmy ze sobą bardzo miło porozmawiać wymieniając się swoimi spostrzeżeniami i uwagami.
Tak, jak ty nie zrozumiałeś moich intencji (żeby pisać merytorycznie, a nie wykorzystywać każdy post do wrzucania personalnych uwag do innych userów), tak wydaje się, że wolfy zrozumiał i podjął tę linię - jego następny post był wyrażeniem przekonań co do wartości pewnych graczy i tylko o tym. Bez ponownego nazywania mnie hejterem czy wyżywania się na mnie w jakikolwiek inny sposób.
Możemy się spierać, ale nie powinniśmy wrzucać do naszych rozmów żadnych personalnych uwag co do poziomu inteligencji rozmówcy czy co do jego stanu psychicznego.
Napisałem też:
Cytat:
|
Wiem, że sam nie jestem bez winy - dlatego, jak napisałem wyżej: od dzisiaj będę próbował trochę podnieść swój poziom i pisać na temat zamiast przyczepiać się personalnie do innych.
|
Zgadzamy się?