Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2024, 10:50
Plan Zaskrońca jest bardzo prosty. Gadać, gadać, gadać, wprowadzać chaos = jest wymówka, że na wyniki trzeba poczekać.
Gość non stop obiecuje i non stop robi hard resety, oczywiście hard reset musi być w trakcie sezonu bo wtedy jak nie awansuje Sobol to można powiedzieć, że to przez poczatek sezonu Wuja, jak nie awansuje Rude to się mówi, że poczatek sezonu Sobola zawinił, jak nie awansuje Jop to wyjdzie, że przez Moskala.

I tak można pieprzyć o usranej śmierci, że już mamy idealnego trenera tylko trzeba przeczekać ten zmarnowany sezon i odpali od następnego jak mu się stworzy iście cieplarniane, królewskie warunki do przygotowań na nową kampanię.

Udało się wygrać PP i za to chwała ale oprócz tego to Królewski z Wisłą nie osiągnął i nie zrobił nic. Nic z założeń, które się pojawiły kilka lat temu. Non stop mamy budowanie kadry od nowa, długi, wysoki budżet płacowy, za duża kadrę, wyniki tragiczne, brak jakiegokolwiek sztabu w klubie.

Cytat:
Jednym słowem najadł się trochę wstydu i zdał sobie sprawę,że to być może ostatnia szansa żeby pokazać,że jego idea da wymierne korzyści.Więcej prób już raczej nie będzie.
I to co pisałem wcześniej. To był ostatni, idealny moment na zwolnienie Moskala. Bo gdyby teraz, po przerwie, bez pucharów i z pomysłem wystawiania Letkiewicza na bramce (mówił o tym Moskal nie raz i chyba też w wywiadzie mówił, że na Chrobrego chciał go wystawić), do tego powoli wracają po kontuzjach Alfaro, może zaraz będzie Duda. Teraz była szansa, że Moskal to ogarnie, to miało być sprawdzam dla niego, no ale gdyby mu się udało to Zaskroniec by go nie mógł zwolnić.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 01.10.2024 o godz. 10:52.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując