wierność83 napisał(a):

Nie wiem czy zgliszcza, bo mi to jednak "śmierdzi" jakimś dealem. Na zasadzie trudno mi uwierzyć, że bez realnego konkretnego powodu robisz taką rewolucję, zmieniasz perspektywę dla awansu, nagle znów pełna jazda na data driven i przyznanie, że 1-2 msc wcześniej było się zagubionym, nie wiedziało co dalej. A tu nagle robisz tour po Europie, do tego konferencja i zmiana..
Nie klei się to. Królewski mówił, że chciał z Moskalem już rozmawiać 19.09 i wtedy zakomunikować mu decyzję, konferencja w Sevilli to był 18-19 września. Moim zdaniem coś się wydarzyło na jakimś obszarze biznesu, co mu dalo znów hype i popchnęło do zmian. (inna sprawa, że to nie musi mieć wiele wspólnego z rzeczywistością, bo wiemy jak to u niego wyglądało często).
|
Pewnie przyjął leki, które go przesadnie podkręciły na kilka dni, a co będzie dalej to się okaże. A może doszło do jakiegoś zdarzenia w klubie, które go wk.urwiło i ludzie polecieli?
Po tylu latach gadania bzdur nie uwierzę w zapowiedzi żadnych gruntownych zmian (tym bardziej na lepsze-sensowniejsze) póki tych zmian nie zobaczę.