Skawa Wadowice napisał(a):

Przejrzalem statystyki Odry z innych meczow. I tam jak rowny z rownym.
Bardzo jest to irytujace ze druzyny ktore z nami tutaj graja nie chca wgl podjac rejawicy i robia autobus. Totalnie oddaja nam pole, liczac na karnego, sfg, czy farfocla. Wczoraj mielismy tyle szczescie ze pierwszego gola my wsadzilismy a te ogory z Opola sie otworzyly i juz poszlo.
Przykro sie patrzy na to jak profesjonalisci przyjezdzaja tutaj odwalac maniane tylko na ten jeden mecz maja obsrana zbroje zeby wyjsc z polowy.
Takich trzeba golic jak najwiecej i niech tak konczy sie kazdy mecz z druzynami ktore przyjezdzaja tutaj stawiac autobua
W dodatku te kazde dotkniecie i sie przewracaja zeby wymusic faul. Myslalem ze ....icy dostane
A ten recznik w bramce od poczatku gra na czas przy wybijaniu. Swietna pokazowka na to jak bali sie tutaj grac
|
Też mnie irytowały te żałosne pady. Przodował w tym Miziołek i ten ze środka z brodą. Żenada.
Irytowali też nieziemsko piłkarzy Wisły.
@ciacho - miałem Cię olać bo jesteś agresywnym deklem, ale Moskal sam przyznał rację dziennikarzom że niepotrzebnie Rodado grał w drugim meczu z Cercle. Nie musiał też grać w rewanżu z Rapidem. Mógł zejść wcześniej w rewanżu z Llapi.
To samo się tyczy innych piłkarzy - Sukiennicki grał o wiele za dużo, wcale nie musiał wchodzić na skrzydło z Wartą, skoro był Alfaro.
Moskal zawalił wiele rzeczy, m.in. rotację składem.
@Karherop - byłem sceptyczny co do Letkiewicza, ale w takich meczach chyba faktycznie bez sensu osłabiać skrzydła albo środek pola. Starzyński, Dziedzic i reszta muszą poczekać na Puchar Polski.
@Kurz - prezentujesz niezły poziom wyparcia. Oczywiście, Jop przejął wszystkich gotowych, w formie i ani trochę podłamanych katastrofalnym początkiem ligi. Farciarz, a biednemu Kaziowi zawsze wiatr w oczy.