Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2024, 10:23
Kris Dee napisał(a):Wyświetl post
Może ja się nie znam na piłce, ale wczoraj pressing i organizacja gry po stracie wyglądały dużo lepiej. Za Moskala gra obronna całej drużyny to był kryminał. Nie wiem na ile jest to zasługa Jopa, bo trzeba też przyznać, że łapiący forme Igbekeme, Kiss i Alfaro to są zapierdalacze. Starzyński, Gogół i Sukiennicki wyglądają przy nich jak dzieci we mgle.
Co mnie najbardziej cieszy, to że wygraliśmy mecz bez liczenia tylko na Rodado.
Co tydzień gramy z innymi przeciwnikami, którzy prezentują różny poziom, ale też mają różne wady i zalety. Nie mówiąc już o tym, że każdemu mecze wychodzą lepiej lub gorzej. Wczorajsze spotkanie przypominało te z Wartą czy Kotwicą, aż do momentu centrostrzału Alfaro. Fajnie, że weszło i bramka została uznana, bo był to moment przełomowy, którego tak bardzo potrzebowali nasi piłkarze, ale... Zwycięstwa musiały w końcu przyjść. Nie gramy już co 3 dni, był czas żeby popracować nad formą i siłą rzeczy piłkarze z zaległościami powinni zyskiwać.

Wielkie brawa dla Jopa za spełnienie jednego z moich marzeń, czyli wystawienie młodzieżowca na bramce i w związku z tym rezygnację młodych zdolnych na innych pozycjach. Oby to była zapowiedź zmian we właściwym kierunku.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 28.09.2024 o godz. 10:27.
Odpowiedz cytując