Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2024, 17:11
Chcecie mi powiedzieć że od 6 lat a już na grubo od 2 lat, jesteśmy klubem nowoczesnym, opartym na algorytmach itp itd od 6 lat słyszę że mamy idealny sztab i ludzi do budowania wielkiego, nowoczesnego klubu i nagle się okazuje że ci ludzie to amatorzy, chamy i na domiar złego AI tego nie przeczytała, nie domyśliła się itd?

No to od teraz wierzę w każde słowo Królewskiego bo jak widać zna się na AI i zna się na ludziach.

Generalnie pierdy Zaskrońca jeśli nawet w tej sytuacji są słuszne to fajnie by było gdyby wczensiej się spotkał z Krzesła czy Moskalem, po pierwsze powiedział co robią źle i czy chca się zmienić czy mają pomysł na dalszą pracę swoją w Wiśle. Tu wyszło że Zaskroniec na podstawie oskarżeń konfidenta czy szatni, albo na podstawie konferencji po meczu z LKSem gdzie Moskal powiedział że nie ma pomysłu co dalej, zwolnił z klubu ludzi xd chłop nawet nie pogadał z trenerem tylko wysrał się na niego publicznie.

Oczywiście każdy kto używa mózgu wie że gadki Królewskiego to zwykle .......enie. Problem w tym że one są na żenującym poziomie, wszystko to co on mówi to są kłamstwa i zasłony dymne od całego clue sprawy. Tu nie wiem jakie miał dokładnie pobudki ale np z Sobczakiem pierwsza i oficjalna wersja była że był za słaby sportowo na Wisle.

To pokazuje jak mało inteligencji jest w Zaskrońca. Przecież nikt trzeźwo myślący by takiej wymówki nie wymyślił bo każdy kto co prawda enigmy polskiej piłki nie zhakowal ale przygląda się piłce nożnej i I lidze, wie że Sobczak to gwarant tych około 10 goli w I lidze i nikt normalny by takiej głupoty nie puszczał że na Wisłę jest za słaby.

Teraz mamy kolejne bajki na temat Krzoski czy Moskala od kłamczucha Zaskrońca. On nigdy prawdy nie powie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując