Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2024, 11:28
Jagul napisał(a):Wyświetl post
wolfy fajnie spłyciłeś temat Sobczaka
Całość poniżej:

"Być może Sobczak okazałby się bardziej przydatnym napastnikiem na tym etapie sezonu?

- W mojej rozmowie przed zatrudnieniem Kazimierza Moskala rozmawialiśmy o Sobczaku i przyznał mi rację w tym temacie. Pracował z nim, był bardzo na nie w tym temacie."

I w sumie potwierdzają to słowa Moskala:
"- Kiedy ja dostałem sygnał z Wisły, to decyzje kadrowe w klubie zostały już podjęte - mówił Moskal. - Gdybym miał listę piłkarzy, z którymi chciałbym pracować, to Szymon nie byłby pierwszy na tej liście."

Reasumując może i Moskal z Królewskim gadał o Sobczaku, ale on już wcześniej był odpalony przez Zaskrońca.

Jeszcze w temacie Biedrzyckiego: jest to oczywista kompromitacja Moskala (podsunięcie takiej kandydatury). Inna kwestia, że nasz wspaniały dyrektor sportowy czy też mityczne AI dziwnym trafem tego ruchu nie zablokowało
Dalej jest to poruszone - lepsze kandydatury odmówiły...
Clue jest takie, że Moskal poleciał bo grał wysoko klockowatymi stoperami bez wsparcia defensywnych pomocników. Coś o czym pisałem wielokrotnie.

No ale jak się Sukiennickiego - naszego naszybszego DEFENSYWNEGO POMOCNIKA ustawia za napastnikiem albo na skrzydle.

Pisałem wcześniej - Moskal sobie nie pomógł. Lista jest o wiele dłuższa, bo Rodado musiał grać od deski do deski wszystko, nawet rewanż z Rapidem i Cercle.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.09.2024 o godz. 12:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując