FraMat napisał(a):

Może z innej mańki?
Rude w 15 meczach I ligi zdobył 19 punktów - średnia 1,27
Moskal w 15 meczach I ligi i pucharów europejskich (od 14 lipca do 13 września - 65 dni) zdobył 19 punktów - średnia 1,27
Trochę naciągam, bo pomijam PP, ale aż tak wielkiej różnicy jeśli chodzi o efekty nie widzę.
|
Bardzo naciągasz, oj bardzo. Policz Rude PP i pogadamy. Albo przyjmij do wiadomości że Moskal w 7-miu meczach zrobił 6 punktów...
Kurz napisał(a):

|
Skąd pewność, że to nie wybór Rodado, który zdaje sobie z tego sprawę z tego, że jeżeli sam czegoś nie zrobi, będzie stał jak .... w polu karnym i czekał na kalekie podania i dośrodkowania. Jego sposób gry to właściwie recenzja możliwości innych. Trzeba sobie zdawać z tego sprawę, że im lepiej mu idzie, tym bardziej przeciwnicy starają się utrudniać mu życie, zneutralizować. I to się nie zmieni, dopóki będzie jedynym zawodnikiem stwarzającym realne zagrożenie.
|
Ostatnio kiedy sprawdzałem - Rodado nie jest trenerem. Jeżeli sugerujesz że to Angel.ustawiał Modkalowi taktykę i SFG (a to właśnie robisz) to nie pomagasz Moskalowi. Wręcz przeciwnie.
Gdzie to co piszesz to oczywista bzdura.
Karherop napisał(a):

Trzeba było mieć swoje priorytety zamiast jak to powiedział "napalić się na awans z Cercle". Może miałby z Kotwica już 3 punkty i "trochę" lepsza średnia niż 6 pkt po 7 meczach. W żadnym klubie by tego nie przetrwał ( o aspiracjach powyżej średniej ligowej).
I pomyśleć że za Cupiala było tak spokojnie. Mógł zwolnić kogo chciał po jednej porażce w lidze i żadnej krytyki. Czy to że strachu czy to w jakimś interesie.
|
Pełna zgoda, też zwróciłem na to uwagę. Ty zresztą też o tym pisałeś.
Moskal sobie nie pomógł.
@As - ja mam gdzieś kto będzie trenerem bo się już wypaliłem.