Wyświetl pojedynczy post
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2024, 11:56
wierność83 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam takie pytanie, jaka jest gwarancja, że za 2-3 miesiące Królewski się nie odpali i np. stwierdzi, że jednak znów stracił zapał do swojej wizji, AI itp. i znów wszystko siądzie na laurach, przyjdzie jakiś Ojrzyński, będzie zwrot w stronę innej wizji? On się zachowuje jakby to była klasyczna dwubiegunówka
Nie da się w ten sposób zarządzać klubem, przecież to nie ma prawa się udać. C powinno zdecydowanie ponowić wezwanie o jego odejście.

I taka konkluzja na koniec - człowiek sobie nie zdawał sprawy jakie tam bagno panuje, ale też jak chwiejny jest Jarosław Królewski i się dziwił czasem czemu nic tu nie wychodzi, czemu jest coraz gorzej sportowo itp. To ja po tym tygodniu już się dziwić nie będę
Moim zdaniem on nie ma kasy na kolejne odpalanie się więc jak Jopowi się nie uda to będzie katastrofa.
Jesteście pewni, że 4 liga to wyzerowanie długów? A jeśli nawet to jakie to postępowanie wobec ludzi/firm, którzy wykonywali pracę dla Wisły.
Chcielibyście jeden z drugim wykonać pracę dla kogoś, wystawić fv, zapłacić pracownikom i podatki, zusy itp. od przychodu, czekać na przelew, a któregoś dnia usłyszeć np.: my jesteśmy K(rakowskie) TS Wisła, a nie Wisła S.A., proszę się odp...
Tak się nie robi.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 26.09.2024 o godz. 15:44.
Odpowiedz cytując