MaLk napisał(a):

|
Jakby zwolnienie Krzoski i Moskala oznaczało, że magicznie zarzut matactwa czy oszustwa księgowego się aktualizuje.
|
Znów próbujesz przemycić bzdury. Czy mówiąc wprost znów kłamiesz. Ja napisałem o trikach, Ty z tego zrobiłeś oszustwa. Pokazałem to cytatami ale Ty brniesz w zaparte. Taki typ co myśli, że jak będzie coś regularnie powtarzał to wszyscy uwierzą. Część tak, ale nie wszyscy. A potem Ci co uwierzyli też się zorientują. Podobnie jak w przypadku Szefa.
Na razie skompromitowała się Twoja teoria o marzeniach i nie łączeniu wniosków o działalności w różnych miejscach (dla ludzi z doświadczeniem idiotyczna, ale może chwytliwa dla mniej ogarniętych). Bo to o tym pisałem a nie o dyskusji na temat sprawozdań Synerise. Pisałem o tym jak się odpaliłeś żeby Słońca Karpat nie krytykować za oczywiste bzdury i ordynarne kłamstwa bo podobno jego postawa w Synerise ma nie mieć wpływu na jego postawę w Wiśle (a poza tym nie będziesz mu przecież odmawiał prawa do posiadania marzeń, prawda?)
Twoja rzekoma wiedza i zdolność oceny finansów też się skonpromitują. Prędzej czy później ta ściema przejdzie przez jakiegoś prawdziwego audytora i wtedy zobaczymy jak będą tu wyglądały Twoje teorie w stosunku do moich.
Na razie sobie możesz manipulować cytatami jak koledzy Markus czy wolfy. Nikt normalny nie ma czasu na ten poziom manipulacji.