Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2024, 07:44
Lucjusz TUBA Władeczka Nowaka cz. 2:

Tomasz Jażdżyński: pan Lucek być może nawet nieświadomie kolportował pomówienia wymyślane m.in. przez bardzo kontrowersyjną postać, która wyrządziła klubowi wiele szkód swoim zachowaniem. Czasami szkód bardzo poważnych i trudnych do odwrócenia (że wspomnę tylko o wykorzystaniu Wisły w kampanii wyborczej 2019 pewnego senatora dla którego działał w sztabie wyborczym organizując absurdalne protesty pod urzędem miasta jakoby w interesie klubu, które nam wtedy zrujnowały strategię rozmów z gminą). Pomówienia te były dla mnie o tyle bolesne, że fałszywie zrzucały na mnie odpowiedzialność za stan spraw w stowarzyszeniu TS i słaby poziom jego współpracy z Akademią w sytuacji, gdy bardzo wiele poświęciłem aby ten aspekt wiślackiego świata uzdrowić. Z marnym skutkiem przyznaję, ale niestety opór materii w Akademii był zbyt duży. Pomówienia od miesięcy uporczywie rozprzestrzeniane były nie tylko na sb forum jak próbuje sugerować pan Lucek, ale również w świecie rzeczywistym wśród rodziców zawodników Akademii, co wiem z bezpośrednich relacji.

Tomasz Jażdżyński (o Lucku): Gwarantuję też, że nie radzono o Panu w gabinetach. Odbyła się owszem kiedyś dyskusja o tym jak wielkim problemem jest pana informator i jak bezczelnie niekorzystne dla klubu interesy próbuje robić na jego terenach, jednocześnie dyskredytując tych którzy mu takie działania uniemożliwiali, ale to nie Pan był jej osią. Co najwyżej ciekawostką i obrazem metody rozpowszechniania oszczerstw.

Tomasz Jażdżyński (o Lucku): Wracając do Pana pomówień. Nie chodzi mi o jeden przypadek związany z konfliktem z panem Nowakiem. W tym przypadku był Pan tylko jednym z wielu zapewne nieświadomych trybików operacji, którą grupa obejmująca m. in. pana Nowaka prowadziła, aby mnie zmarginalizować i wypchnąć z klubu a tym samym przeciwdziałać rozsądnym zmianom w jego polityce.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 25.09.2024 o godz. 07:46.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując