azor napisał(a):

|
Strasznie szkoda mi Markusa, leszka, Drozda....liczyli na triumfalną ejakulację pod ogłoszenie Rude, a tu tylko Jop
|
Azorek dalej pisze totalne brednie, jak przystało na kogoś mającego zerowy kontakt z rzeczywistością, który zakodował sobie jakieś głupoty i żyje w ich świecie. Ja już wczoraj napisałem, że ewentualne ponowne zatrudnienie Rude będzie kuriozalnym ruchem i dużą pomyłką. A ten biedak myśli, że na niego czekam...
Chciałbym zakontraktowania innego, lepszego trenera, nie mam jednak nadziei, że kogokolwiek sensownego Królewski ma w zanadrzu, zwłaszcza że dziś każdy normalny i szanujący się trener będzie omijał Wisłę szerokim łukiem, przy takim zarządzaniu jakie mamy i takiej drużynie jaką stworzył tu Królewski i jego algorytmy.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze"