Wyświetl pojedynczy post
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.09.2024, 21:37
Arked napisał(a):Wyświetl post
W klubie nie bronią się przed sprowadzeniem takiego napastnika tylko po prostu bardzo trudno jest takiego pozyskać. Raków próbuje od 5 lat. Każdy klub na świecie chce mieć w kadrze takiego napastnika.

Trzeba też pamiętać, że budując kadrę na bazie warunków fizycznych stracimy inne atuty w tym konstruowania akcji po ataku pozycyjnym itd. Coś za coś. Nie stać nas na zawodników kompletnych, którzy mają i warunki fizyczne i umiejętności techniczne oraz kreatywność.
Ja nie mówię, że należy tak kadrę budować tylko żeby wzięli z 2-3 ligi chopoka co go będzie można w 75 minucie wstawić kiedy przeciwnicy już z 16tki nie wychodzą. Zdaje mi się, że Rakow to jednak szuka zawodnika do pierwszej jedenastki który im te 15 goli zagwarantuje.

My potrzebujemy typa, który se będzie siedział na ławce, nie marudził a używać go będziemy do wypychania linii obronnej przeciwnika z piątki na 16ty metr oraz do tego żeby przeciwnik był zmuszony bronić się przed dośrodkowaniami co będzie skutkować większymi przestrzeniami bo siłą rzeczy będą musieli obronę ustawić szerzej.

Poprostu żeby mieć więcej niż jedną opcję rozgrywania ataku i aby mieć możliwość wpływania na decyzje taktyczne przeciwnika.

Myślisz, że ten koleżka poza naszym zasięgiem? Chłop co sezon strzela kilkanaście goli więc jakieś pojęcie o tym jak się gra w piłkę ma. Nie przyszedłby do nas jako zmiennik?
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=24453

Ciekawe, że my wzięliśmy zeszłej zimy jakiegoś kalekiego grubasa za 2k euro miesięcznie a Łomża wyciągnęła tego chłopa z Podhala. No ale ja się na piłce nie znam.
Ostatnio edytowane przez As : 22.09.2024 o godz. 21:51.
Odpowiedz cytując