Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2024, 04:26
Cytat:
Przecież ja o rzekomym zmęczeniu Sukiennickiego pisałem tutaj już wielokrotnie. W pewnym momencie on miał rozegrane (w ostatnich 5 meczach) jedynie coś koło 60% czasu jaki był do rozegrania. Młody , 21 letni chłopak jest zmęczony, w sierpniu...
Ty pisałeś o Sukiennickim a tu wychodzi, że przemęczonych to może być 2-6 zawodników i to zależy jak liczymy. Bo jeśli odejmiemy bramkarza, środkowego obrońcę Uryge, czy np takiego Jarocha, który czy gra czy nie to jest od roku bez formy i tak jak mówiłem, zapewne Mikulec to będzie jego kalka, to przemęczony może być jedynie Rodado no i może Carbo.

Mental, głowa i tyle. Na pewno cyrk w klubie, śmieszny Zaskroniec i złe jego decyzje jak np źle skompletowana kadra, gdzie braki były przed sezonem i są nadal, to są powody złej gry a nie mityczne zmęczenie kopaczy. Kopacze będą grali mniej to powiedzą że rytmu meczowego nie mają... Zamiast ich uczyć żeby szukali wymówek to powinni być nauczeni że mają zapierdalać a popłakać to sobie mogą po sezonie w wakacje.

No ale w tym klubie jest chaos więc ja ich rozgrzeszam bo rozumiem że w takim syfie nic normalnego powstać nie może. W sumie nawet takie .......enie Zaskrońca że w Wiśle to się płaci właściwie na czas i nie przekraczamy z opóźnieniami 1,34 miesiąca, nawet takie jego gadki dziwne, chore, muszą być wkuriwajace. Matematyk od siedmiu boleści co ma niby wszystko wyliczone, a tak na prawdę nic nie ogarnia. 283 nazwiska na liście AI... Itd itd

Ten kto życie zna, to wie jak to jest takimi świrami w pracy się ogarniać.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując