Szneka napisał(a):

|
@Markus piszesz o błędzie Gogóła. Dla równowagi dodaj że Carbo olał sprawę przy bramce numer 2.
|
Pisałem wcześniej o popełnianiu błędów i przez Carbo. Nie czytałeś?
Markus napisał(a):
|
(...) ogromne błędy popełniali Gogół, Carbo i Mikulec
|
Carbo u Moskala gra coraz gorzej, a nie coraz lepiej. Popełnia coraz więcej dużych wpadek, jest pod formą, źle się z nim dzieje w obecnym czasie. Mimo to nadal jest najważniejszym piłkarzem naszej drugiej linii i w każdym meczu ma też udane zagrania, w przeciwieństwie do takich Zwolińskich, Gogółów czy Starzyńskich. Nadal dla Moskala pozostaje jednym z najważniejszych piłkarzy. Jego stać na więcej i dużą jakość gry, co do powyższych gagatków mam wątpliwości.
Karherop napisał(a):
|
Coś takiego nie będzie miało miejsca. O Hiszpanach mówi się albo dobrze, albo wcale.
|
Na szczęście tylko w Twojej złośliwej wyobraźni. Jak pięknie grają w Wiśle ci polscy ligowcy, których nie raz tak ochoczo wciskałeś do naszego klubu na czele z Młyńskim i których permanentnie chciałeś "budować": robią robotę, są jakościowymi liderami drużyny, nie zawalają nam meczów, gdy grają? Kto miał zawsze rację odnośnie ich przydatności w naszym klubie?
Jagul napisał(a):
|
Nie prowokuj tego idioty, bo zaraz wrzuci swoje listy i zacznie pisać elaboraty.
|
Idiotą jesteś tu najwyżej Ty, szczególnie gdy piszesz jak bardzo ci "ciężko" z powodu bana dla Koalika

, jak suponujesz, że wśród kibiców nie było zwolenników ściągania pierwszoligowych Polaków, jak ględzisz, że lepiej iż kasa z pucharów trafi do Madziary niż do nas, czy jak nawołujesz do przepraszania Sapały za jedno udane zagranie na całą rundę (a może i sezon), jak miało to miejsce wiosną po meczu z Płockiem.
Jakbym chciał wyliczyć wszystkie idiotyzmy, które popełniasz na czacie pewnie by mi nocy brakło, więc na tym poprzestanę chamski Jaguliczku.