Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2024, 09:15
Już to pisałem wcześniej, co do PP i sytuacji teraz. Rude miał ten luksus że grał 1 mecz pucharowy na miesiąc. Moskal musiał zagrać tym składem 8 meczów w 1,5 miesiąca.

Gdyby te sytuacje odwrócić antypolscy by się zesrali krzycząc o hejcie i stawianiu wymagań w lidze względem trenera, który w 1,5 miesiąca zagrał 8 ciężkich meczów.
No ale PMS jest teraz więc jest narracja i .......enie że w LE/LK nas lekceważyli więc wygrane tam się nie liczą.

Sportowo wygląda to podobnie jak za Rude. Myślę że Moskal ma gorsza kadrę jednak. Plus dla Moskala za to że nie .......i (póki co?) jak Rude że to rywale zaskakują, że się musi nauczyć zespołu albo zespół jego itd. że nie szuka głupich wymówek, tylko bierze na klatę temat
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując