Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2024, 09:46
Cytat:
Albo się ogarniemy i zaczniemy punktować i uda się nam oscylować w granicach strefy barażowej
I to jest właśnie cały problem, że my nie mieliśmy jak się uda oscylować w granicach strefy barażowej, tylko awansować bezpośrednio.

Dzięki Zaskroncowi z roku na rok spadają oczekiwania kibiców i poziom klubu. Żeby tak wielki klub i z takim potencjałem co Wisła męczył się z roku na rok, co raz bardziej w I lidze to są jaja po prostu. Wiem że finansowo mamy długi ogromne ale z drugiej strony nadal nas stać płacenie dobrych kontraktów, jak ligowa czołówka. Także kolejny rok jeszcze gorszy od poprzedniego to jest blamaż, że znowu się nie udaje nic.
Ale to już od dawna było wiadome, że Wisla musi przeplacic x kasy więcej niż każdy żeby zdobyć y miejsce. Skoro jednak z roku na rok na pensje wydajemy mniej to miejsca w lidze też sa niższe. Może gdybyśmy mieli kasy jak Legia czy inny Lech to byśmy grali o top 2
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując