Watts napisał(a):

|
czy ty właśnie próbujesz udowodnić że wyniki są jakoś oderwane od strategii klubu i długofalowych działań?
|
W przypadku pojedynczego meczu, zwłaszcza jeśli polegał na tym, że jedna drużyna gniotła, a druga strzeliła z przypadku jestem w stanie bronić tej tezy, przynajmniej w kontekście związków pomiędzy wynikami a reakcją trybun... zwłaszcza na podstawie przywołanej przez Ciebie niżej pucharowej przygody i reakcji ultrasów w czasie jej trwania, o poprzednim sezonie nawet nie wspominając
Cytat:
|
znalazłem te "jaja" - napisał to Karherop, u ciebie w głowie to urosło do "trybun"
|
Obawiam się zatem, że wypowiadasz się o sytuacji, której nawet sobie nie odtworzyłeś z powszechnie dostępnych w sieci nagrań. Na X wisi relacja - posłuchaj sobie całości, ale szczególnie w okolicach pierwszej minuty pięćdziesiątej sekundy, może coś Ci się rozjaśni...
Cytat:
|
wiem, widzę że cała dyskusja kręci się wokół tego, że zazdrościsz im atencji i reakcji Jarosława, ale nawet niewydarzony prawnik powinien
|
Tak, wyjaśniłeś mnie, jak kiedyś popierałem działania Bednarza albo pierwszy tutaj krytykowałem finansowe skutki rządów Sarapaty, to też robiłem to z zazdrości. Jak ja się teraz pozbieram to nie wiem?