Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2024, 14:14
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Zresztą, sam to ładnie podsumowałeś - dostaje zjebkę przy niekorzystnym wyniku. Gdyby Igbekeme siadło, a Carbo schował rękę, wszystko byłoby git. Ot, cała wielka filozofia wkładu tej niezwykle wartościowej dla strategii funkcjonowania klubu grupy.
czy ty właśnie próbujesz udowodnić że wyniki są jakoś oderwane od strategii klubu i długofalowych działań?

Cytat:
Znowu wracamy do punktu wyjścia - mam dyskutować z Twoimi wrażeniami czy z z tym co napisałem?
Fakt jest taki, że kolejna okazja poszła się pitolić. Tak, pomogło to Królewskiemu, bo ewidentnie dyskusja właśnie zeszła na to na ile to swój chłop.
znalazłem te "jaja" - napisał to Karherop, u ciebie w głowie to urosło do "trybun" które w....ione po porażce już rozgrzeszyły Jarosława (i tak dziwne że w ogóle go skrytykowali, skoro według twojej psychoanalizy powinni jeszcze jechać na emocjonalnym haju z pucharów)
czuję że daję ci duże fory odnosząc się do tego co kibice skandują, wypisują na transparentach i rzeczywiście ma miejsce, szkoda mi impulsów na dalszą rozmowę

Cytat:
Tak, to sprawia, że nie traktuję ultrasów jako specjalnie ogarniętych ani ekonomicznie, ani życiowo i nie postrzegam ich (jako ogółu, oczywiście - w każdej grupie społecznej są wyjątki, ale o obrazie zawsze decyduje "stado") poważnie.
wiem, widzę że cała dyskusja kręci się wokół tego, że zazdrościsz im atencji i reakcji Jarosława, ale nawet niewydarzony prawnik powinien jakoś kumać ciągi przyczynowo-skutkowe, że wcześniej zawsze jest jakaś akcja
Odpowiedz cytując