MaLk napisał(a):

Rozumiem, że w ripoście na mój wpis postanowiłeś dokonać kreatywnej kombinacji różnych wpisów różnych osób na tym forum, ale to tak nie działa.
Jeśli chcesz polemizować z tym, co napisałem, polemizuj z tym, co faktycznie napisałem.
|
robię to cały czas, nie wiem jaki jest cel wykręcania zaskrońca ogonem oprócz wycofywania się rakiem z kategorycznych ocen (i konsekwencji) tego co stało się w piątek
domagasz się merytorycznej rozmowy o problemach klubu - kto ją zainicjował latem oświadczeniami? kto zwraca uwagę na problemy klubu teraz do tego stopnia że trzeba włazić na młyn w rozpiętej koszuli?
porównujesz stosunek C do Kuby ze stosunkiem do Królewskiego - bez sensu, do samego końca sezonu spadkowego na prześcieradłach i we wrzutkach na meczach pojawiał się bliżej niezidentyfikowany zarząd, bezosobowa "Wisła" albo krytyka skupiała się na piłkarzach, nawet w pierwszym sezonie w I lidze dostawało się Brzęczkowi, teraz Królewski jest regularnie wymieniany z nazwiska, ta krytyka jest osobista
z jednej strony to głównie ultrasów było stać na bezpośrednią krytykę z nazwiska i to za konkretne wydarzenia i zachowania (inwestor, pisanie na Twitterze, brak awansu), a jednak za pstryknięciem palców uznałeś, że po czymś takim już będzie spokój i zero dyskusji - na jakiej podstawie?