Wyświetl pojedynczy post
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2024, 12:59
Watts napisał(a):Wyświetl post
po kolei
teraz ludzie nogami i portfelami popierają plan (hahaha) Królewskiego, jedyna krytyka która miała znaczenie (w domyśle: klub w osobie Królewskiego na nią reaguje) popłynęła przed sezonem od Socios i UW, a teraz płynie z C - pomijając dobór słownictwa, w nawoływaniu do znalezienia inwestora albo szyderstw z internetowej persony Jareczka trudno mi znaleźć różnice z tym co jest pisane na przykład tutaj, cel jest podobny
ty trzy dni po zdarzeniu piszesz dramatycznie że już jest pozamiatane, bo Jarek swoim rejtanowaniem na młynie "kupił ultrasów" - pomijając już płynne zeznania o tym, kto siedzi w czyjej kieszeni, kto tak naprawdę kupił komu spokój i za co, nie przyszło ci do głowy jak źle to się może zestarzeć?
czy wtedy będę znowu czytał tutaj że kryminaliści szantażują i chcą położyć łapy na klubie, bo... *sprawdza notatki* śpiewają Królewskiemu żeby znalazł inwestora i przestał wygłupiać się na Twitterze?
Rozumiem, że w ripoście na mój wpis postanowiłeś dokonać kreatywnej kombinacji różnych wpisów różnych osób na tym forum, ale to tak nie działa.

Jeśli chcesz polemizować z tym, co napisałem, polemizuj z tym, co faktycznie napisałem.
Odpowiedz cytując