wolfy napisał(a):

@FraMat - na pewno noty Karcza w obronie m.in. Krzyżanowskiego i Suliennickiego przywoływał pepe, Ty też o ile pamiętam, ale nie chce mi się sorawdzać. Powiedzmy że się pomyliłem.
To co na pewno robiłeś, to:
- na podstawie kilkusekundowego klipu z ławki stworzyłeś historię o tym że Rude olewa Jopa
- wrzucałeś opinie nie tylko rumuńskich dziennikarzy, ale też zwykłych internetowych hejterów nt. Omraniego.
Także nie wiem co gorsze...
|
Moja odpowiedź:
- na podstawie kilkusekundowego klipu z ławki wskazałem, że wygląda to tak, jakby Rude olewał Jopa. Nadal to podtrzymuję. Rudemu wydawało się, że nie potrzebuje znać tej ligi, by odnosić w niej sukcesy. Do tego, że się pomylił przyznał się w końcowej fazie swojej "kariery" w Krakowie. Podejrzewam i mam do tego prawo, że w związku z tym Jop był dla niego obciążeniem. Masz prawo uważać inaczej.
- wrzucałem opinie na temat Omraniego. Nie rozumiem dlaczego uważasz, że pisali je hejterzy? Tylko dlatego, że krytykowali Omraniego za brak profesjonalizmu (co okazało się prawdą)? Owszem, mogłem pominąć krytyczne opinie. Tylko co by to zmieniło? Omrani byłby u nas gwiazdą?