Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2024, 09:07
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Tu przestałem czytać, bo widać, że meczu nie oglądałeś i piszesz pierdoły.

Akurat w tym meczu Starzyński urywał się wielokrotnie i miał co najmniej dwa świetne dośrodkowania i udanie współpracował z Jarochem.

I już w ogóle pominę fakt, że to jedyny nasz młodzieżowiec, który przypomina piłkarza pod nieobecność Dudy.

Powiem krótko, bo szkoda mi klawiatury :
Jesteś głupi.
Niejaki użytkownik X wenerski (były skaut Wisły m.in. na Hiszpanie) dość ciekawie wypowiadał się po tym meczu właśnie o Starzynskim, Duarte czy Sukiennickim. Szczególnie ten ostatni o ile ma dobre decyzje to podejmuje je zbyt pozno i za duzo holuje piłkę.

Starzyński rozegrał w piątek naprawdę przyzwoite spotkanie. Co najmniej poziom wyżej niż Duarte. Z kolei właśnie Fred i Sukiennicki to biegali zupełnie pogubieni.

Patrząc że Starzyński w lecznej grał więcej na lewej stronie ja bym wyszedł Starzynskim na lewej, Baena na prawej. Szkoda choroby Kissa bo on jest póki co numerem 1 na skrzydle. Pewnie dopiero na Chrobrego będzie na 100% gotowy.

Za plecami Rodado to nie wiem kto powinien zagrać aby to optymalnie działało. Może niech go zapytają z nim chce grac.
Odpowiedz cytując