Wyświetl pojedynczy post
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2024, 09:39
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zacznę od Smudy, bo to ważniejszy temat - moim zdaniem robienie z niego idioty po śmierci jest wybitnie w złym guście. To że kilka osób niechętnych mu potraktowało jego żart jako świadectwo ograniczeń intekektualnych i trenerskich (a tak było, byłem wtedy na forum) nie oznacza że należy nadal ciągnąć tą farsę. Wielu frustratów nie dojrzało wtedy do tego że wujek Cupiał zakręcił kurek z kasą a Smuda ma do dyspozycji ze trzynastu piłkarzy na krzyż i robi z nimi wynik ponad stan.

A co do Kuziemki, to Moskal ma informacje z drugiej drużyny, roznawia z jej trenerem i dopóki FraMat nie wykryje na jakimś filmiku że zdaje się go ignorować - to jest wersja której się będę trzymał. Trener pierwszej drużyny ma przede wszystkim trenować pierwszy skład, a nie obserwować ofiary z rezerw licząc - no właśnie, na co? Że któryś po zagraniu jednego dobrego meczu na czwartym poziomie rozgrywkowym przenoesie to na drugi?

Może się pofatygować żeby kopaninę tych leszczy zobaczyć, nie musi, a ja takie sarkania o to że trenerzy ignorują rezerwy już tutaj widziałem. Dlatego prostuję Twoje "wreszcie się Moskal pojawił na meczu rezerw i od razu talent wyhaczył". Tyle.

Prawdopodobnie może dojść do rotacji na pozycji "młodych zdolnych bez szans na grę" na ławce pierwszej drużyny, po to żeby chłopaki chociaż chociaż trochę pograły w tych rezewach. Ot, patologie przepisu o młodzieżowcu zaburzającym normalny przebieg karier młodych piłkarzy.
w sumie dobry post

i masz całkowitą racje ze Smudą i tymi nieszczęsnymi schodami
Odpowiedz cytując