Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2024, 20:40
Cymes napisał(a):Wyświetl post
Sam w sobie argument o graniu co 3 dni, niektórzy próbują traktować jako miałki i zbywalny. Tak jak napisałem, kiedy potraktuje się go wymiernie z perspektywy minut na boisku wygląda to dużo konkretniej. Ktoś na X zrobił ostatnio zestawienie, z którego wynika, że rok do roku taki Rodado jest w tej chwili w połowie listopada.
No, masz racje z minutami na boisku,ale to przeciez o to mi chodzilo,nikt nie wskazuje graczy,ktorzy graja w ciagu 12 meczow po 3 minuty. Na przyklad omawiany przeze mnie skadinad Sukiennicki przed dzisiejszym meczem mial srednia 76 minut na boisku,a wiec widac bylo,ze gra sporo. Dlatego napisalem,ze rok do roku ten synek ma prawie polowe meczow z poprzedniego roku. Jest to duze zwiekszenie obciazen dla niego i moze skutkowac slabsza forme. Nie pisze,ze gra slabiej,bo kazdy uczciwy kibic odpali sobie druga polowe i zobaczy,ze Sukiennicki wcale nie gral slabo,slabsza zmiane dla mnie dal Gogol. Sukiennicki to nawet mial niewielki udzial w bramce. Na cale szczescie na lawce jest Moskal,a nie "madrale" z wislackiego forum.
You'll never know...
Odpowiedz cytując