Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2024, 15:20
s1mone napisał(a):Wyświetl post
OK.

Odpowiedz wprost na dwa pytania krętaczu, bez migania się na boki :

CZY RUDE TO BYŁ DOBRY TRENER?

KTO JEST LEPSZYM TRENEREM : RUDE CZY MOSKAL?

To, że coś tam płakałeś pod koniec terminowania Rudego Rydza nie zmienia twojego piania z zachwytu na początku rundy. Przecież to ty pisałeś o recyrkulacji piłki i niesymetrycznym ustawieniu mówiąc jaki nam się wybitny fachowiec trafił.
Jesteś żałosny. Nie ja pisałem o "recyrkulacji piłki", tylko Adam Surdek w swoich analizach gry Wisły publikowanych na Twitterze.

Nawet w tej sprawie opowiadasz brednie i kłamstwa robiąc z siebie idiotę.

A Rude w PP pokazał, że nie jest złym trenerem. Nie okazał się jednak dobrym trenerem dla Wisły, bo totalnie przegrał z mentalnością naszych polskich zawodników. Żadna dla niego pociecha, że podobnie jak wielu innych trenerów przed nim, którzy też nie potrafili ich zmusić do pełnego profesjonalizmu i gry na 100% we wszystkich meczach ligowych. Ostatni trener, który próbował coś z tym zrobić wyleciał z klubu po słynnym jajeczku. Zbyt wiele razy widzieliśmy ich olewactwo i grę na stojąco bez należytego zaangażowania w ostatnich latach, by problem ten sprowadzać do warsztatu Rude.

A kto jest lepszym trenerem dla nas? Jeśli dziś w lidze Wisła będzie częściej prezentować takie zaangażowanie krajowych zawodników jak w meczach z Ruchem czy nawet z Arką, to oczywiście, że Moskal. Ale to się dopiero okaże.

Twoje próby wmawiania, że pisałem coś innego niż pisałem są równie chore jak próby układania w usta Moskalowi twoich własnych absurdalnych poglądów przy pomocy wycinania części jego wypowiedzi.
Ostatnio edytowane przez Markus : 27.08.2024 o godz. 15:23.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując