Wyświetl pojedynczy post
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2024, 20:43
s1mone napisał(a):Wyświetl post
No dla mnie podkreślenie tego ma sens, bo wielu tutaj ma Carbo za mega dobrego piłkarza nawet na tle ekstraklasy.

Takim piłkarzem był Gol w swoim prime, Carbo dopiero teraz w wieku 30 lat może wywalczy okazję by na poziomie na którym Gol szefował w ogóle zadebiutować. I wcale nie jest powiedziane, że Carbo by sobie na tym poziomie w ogóle poradził.

Dlatego też uważam, że Gol w swojej formie zjazdowej jest porównywalnym piłkarzem do Carbo. Nie ma w tym nic śmiesznego ani dziwnego, że tak uważam. Markus za to jest przekonany, że sama hiszpańskość nazwiska Carbo daje mu + 1000 do zajebistości i że to najlepszy środkowy pomocnik jaki grał w Wiśle od dawien dawna.

Nie. On po prostu wyróżnia się na poziomie 1 ligowym.
Przesadzasz imho, ja wole obecnego Carbo (nie odstawal w Europie) od zjazdowego Gola, tak Carbo imho spokojnie poradzilby sobie w eklapie, Piast, Radomiak, Widzew, Zaglebie (czyli średniaki by nim nie pogardzily) mam tez wrażenie że Carbo jest rownież tańszy.

Co wiecej Gol w decydującym momencie sezonu się polamał i dalej sie leczy. Tu jednak wiek gra swoją role.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując