Wyświetl pojedynczy post
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2024, 19:19
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A jak to niby organizacja gry CB wpłynęła na postawę Jarocha przy pierwszej, czy Brody przy drugiej bramce? Pierwszy w sytuacji 1/1 ustawił się jak debil czyli tak jakby w ogóle go nie było, a drugi zostawił sobie bramkę bo wymyślił, że będzie wrzutka. Słucham jaka to nad przeciętna organizacja gry CB wymusiła te kompromitujące zachowania? A strzał w środek przy szóstej, a minięcie się naszych z piłką przy wrzutce z rogu przy trzeciej?

Inaczej, którą bramkę CB strzeliło w wyniku jakiejś zorganizowanej akcji? Prosiłbym o uzasadnienie .

A to, że na luzie to skąd wiesz? Ja tam nie widziałem u nich odpuszczania nawet przy 6:0.
Wybacz, ale poziom absurdu mnie przerasta. Masz racje - Cercle wygrało przez nasze indywidualne błędy. Trzymam kciuki za rewanż, jak nasi się nasi ogarną to i odrobienie 5 bramek różnicy jest spokojnie do zrealizowania.

Zaznaczę tylko jeszcze raz na wszelki wypadek, bo lubisz wybiórczo odnosić się do cytatów - też uważam, że zagraliśmy całkiem nieźle jak na nasze możliwości.
Odpowiedz cytując