Wyświetl pojedynczy post
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2024, 17:10
Pozwoliłem sobie tak szybko zerknąć na nasze ostatnie 5 lat na rynku transferowym czyli od czasu kiedy Królewski(trio) było/jest w klubie.
Cytat:
2019/20 zhukov, Serafin szota, Janicki, Niepsuj, Chuca, Pawłowski, Mak, Jean Carlos, Turgeman, Kuveljic, Tupta, Hebert, Holownia
2020/21 Frydrych, Wachowiak, Felicio Brown, Abramowicz, Savic, mawutor, yeboah, fatos beqiraj, mehremic, hall, kone, radakovic, medved
21/22 Fazlagic, Bieganski, Manu, Uryga, Kliment, Hugi, Poletanovic, El Mahdioui, Colley, Mlynski, Fernandez, Skvarka, Sobol, Kieszek, Rosa, Tsitaishvili, hanousek, cisse
22/23 Rodado, Lasicki, Balta, Moltenis,Benito, Pereira, Jaroch, Miki, Basha, Zyro, Niewiadomski, Igbekeme, Tachi, Junca, mula, Sapala
23/24 Goku, olejarka, omrani, bregu, satrustegui, raton, carbo, alfaro, Sobczak, chichkan, baena, gogół
24/25 Zwolinski, Sukiennicki, Mikulec, Duarte, Igbekeme, Kiss, Biedrzycki, Kiakos (2 ma jeszcze przyjść?)
W tym czasie przyszło około 80 zawodników, jak o kimś zapomniałem lub niepotrzebnie wrzuciłem do któregoś okienka to piszcie, warto byłoby zrobić jakieś większe podsumowanie. Kogo z nich byście zaliczyli jako udany transfer, kto był nieudany?
Odpowiedz cytując