Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2024, 15:12
azor napisał(a):Wyświetl post
Dziękuje, nie omieszkam skorzystać z rady forumowego omnibusa.

Nie uważam, żebyśmy się sami rozjechali. Ba - zaryzykuje, że zagraliśmy całkiem nieźle jak na swoje możliwości. Problemem, a w sumie oczywistością była różnica klas pomiędzy nami a CB. Kilku klas. Z tego wynikały błędy Jarocha, Brody itd. - bo grali przeciwko lepiej zorganizowanej drużynie z lepszymi indywidualnie zawodnikami. Na tym w dużym uproszczeniu polega piłka nożna/każdy sport - popełniasz błędy, bo lepszy przeciwnik cię do nich zmusza.

Stwierdzenie, że tylko dzięki naszym babolom CB wrzuciło nam na dużym luzie 6 bramek...no cóż, nie dziwi mnie że padło od Ciebie.
A jak to niby organizacja gry CB wpłynęła na postawę Jarocha przy pierwszej, czy Brody przy drugiej bramce? Pierwszy w sytuacji 1/1 ustawił się jak debil czyli tak jakby w ogóle go nie było, a drugi zostawił sobie bramkę bo wymyślił, że będzie wrzutka. Słucham jaka to nad przeciętna organizacja gry CB wymusiła te kompromitujące zachowania? A strzał w środek przy szóstej, a minięcie się naszych z piłką przy wrzutce z rogu przy trzeciej?

Inaczej, którą bramkę CB strzeliło w wyniku jakiejś zorganizowanej akcji? Prosiłbym o uzasadnienie .

A to, że na luzie to skąd wiesz? Ja tam nie widziałem u nich odpuszczania nawet przy 6:0.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Przecież drozd to jaki Goebbels od Zaskrońca xd Papier wszystko przyjmie. Można nawet powiedzieć, że kilku piłkarzy Wisły było przekupionych albo że cały świat nas okłamuje bo tak na prawdę to wygraliśmy 6:1 ale obraz został zmanipulowany przez reptilian.
Hejterku tylko kretyn nie widzi, że co najmniej połowa straconych przez nas bramek to efekt indywidualnych, baboli które juniorom nie przystoją. Więc się nie wysilaj .
Ostatnio edytowane przez Drozd : 26.08.2024 o godz. 15:18.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując