s1mone napisał(a):

Widzę mnie Markusik znowu wziął na tapetę 
Tylko, że ja nie rozumiem po co.
Gol w zeszłym sezonie zajął ze swoją drużyną wyższe miejsce niż Carbo, pewnie grałby teraz w ESA gdyby nie niesamowicie słaba końcówka sezonu w wykonaniu Arki.
Abstrahując od istotnego faktu, że Gol już zjeżdża do bazy, wszak ma 38 lat na karku, to w swoim prime był dużo lepszym piłkarzem niż Carbo. Nasz pomocnik może mu na tą chwilę pozazdrościć kariery, bo jest dużo słabszym piłkarzem niż Gol był w jego wieku.
I tak, pewnie Gol był do wzięcia jakiś czas temu. Jakby był w drużynie zamiast Carbo to nie jestem przekonany, że byśmy mieli gorsze miejsce w tabeli. Może tak, może nie - to tak nie działa, że spojrzysz na piłkarza i wiesz.
Byłaby to jakaś alternatywa. Nasze chłopaki zajęły w zeszłym sezonie 10 miejsce. Tak naprawdę każdy z nich jest do zastąpienia, nawet rewelacyjny ostatnio Rodado.
Oczywiście ja się cieszę z przedłużenia zarówno Carbo jak i Rodado, bo w przebudowie chodzi o wymianę najsłabszych ogniw, a nie najlepszych - ale bez nich też by było życie. Nikt nie jest niezastąpiony.
|
Swietny post...., porownanie Gola w primu do Carbo xD co to ma udowodnic pozatym że na Gola w prime nie byłoby nas stać a na Carbo w prime nas stać.