Wyświetl pojedynczy post
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2024, 17:30
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, czy Hiszpanie są lepsi za tę samą kasę, bo trzeba jeszcze mieć kasę na know-how, żeby tych Hiszpanów znaleźć i rezerwy na wagon Hiszpanów, którzy się nie sprawdzą.

Pomijając już generalny absurd budowy drużyny hiszpańskiej w Polsce.

Powinien wypowiedzieć się ktoś, kto w piłce siedzi. Coś musi być na rzeczy z tą trudnością budowy kolonii piłkarskiej, skoro jedyną drużyną, która tego modelu w Polsce próbowała była Pogoń Ptaka.

A także ten import/eksport musi być skoordynowany z polityką klubową, której u nas nie ma. Jak się nie ma planu, to żadnego celu nie można zrealizować, chyba że przypadkiem - jak nasz PP.

Nie chcę mi się liczyć, ale wychodzi mi, że połowy nie musimy się wstydzić.

Może zatem przestaniecie/my skakać sobie do gardeł, wyzywać się i przekręcać cytaty, bo to nie ma sensu.
Ogólnie, biorąc pod uwagę naszą historię, mamy niezłą skuteczność z Hiszpanami.

Carlitos, Imaz, Fernandez, Carbo, Rodado.

Ciągle jest szansa na Baenę.

Poza tym nie byliśmy niezadowoleni z Muli czy Villara.

James nie jest Hiszpanem, ale wyciągnęliśmy go dzięki Zaragozie i żałowaliśmy, gdy odchodził.

Junca to osobny przypadek. Dorwaliśmy go, gdy przesiadał się z jednego wózka inwalidzkiego na drugi, ale piłkarsko, dopóki nie dopadły go jego stałe problemy, wszystko się zgadzało.

Nie chce mi się liczyć, ale wychodzi mi na oko, że przynajmnie połowy nie musimy się wstydzić.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 25.08.2024 o godz. 17:34.
Odpowiedz cytując