Karherop napisał(a):

Mówi Ci coś termin erystyka? Jeśli nie to diagnoza o aspergerze jest jednak trafna.
Przestańcie wraz z Markusem fałszować rzeczywistość i wmawiać ludziom rzeczy których nie mówili to może przestaną was traktować jak forumowe pokemony.
A jakbyś nie wiedział to oczywiście są żarty.
|
Coś tak czułem że nie będziesz miał żadnej odpowiedzi. Erystyka - przede wszystkim wiem że nie rozumiesz co to słowo znaczy. Chyba że nie mam racji wyliczając młode talenty, z których większość nie ma szans na grę? Na siedmiu wymienionych dwóch nadaje się do rotacji.
Erystykę da się wykazać, potrafisz w moim poście to zrobić?
Rozumiem, że publicznie twierdzisz że nie było tekstów o budowaniu Młyńskiego przez Sobolewskiego, jaki to Olejarka talent ze Stali etc.? Nie Ty to napisałeś, wmawiam Ci rzeczy których nie jesteś autorem na tym forum?
Niektórzy tutaj bardzo słabo patrzą na ściąganie kolejnych pseudotalentów, bo potem kadra ma pod 40 osób a nie ma komu grać. Wypisz-wymaluj sytuacja z ostatnich dwóch sezonów. Więc może zagospodarujmy najpierw poprzednie zanim nabijemy kolejne kontrakty? Zróbmy coś z Olejarką, Fazlagiciem, Młyńskim zanim zaczniemy mnożyć bezproduktywne sportowo kontrakty. To też Erystyka? Wiesz co to słowo w ogóle znaczy? Poczytaj na ten temat, czegoś się nauczysz.
BTW. serio myślałeś że będę entuzjastycznie nastawiony do pseudotalentów z zagranicy?
@Ma_niek - nie chce mi się dawać cudzysłowia przed każdym użyciem "młody talent". Z kontekstu jasno wynika że tylko długi człon jest poprawny, są relatywnie młodzi.