s1mone napisał(a):

Markusiku sorry, nie będę z Tobą gadać.
Myślałem, że ty manipulujesz, ale nie.
Ty po prostu na tajnych kompletach skończyłeś podstawówkę. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, skoro tak interpretujesz słowa Moskala.
Polemizowanie z kimś na takim poziomie absorbsji intelektualnej mija się z celem. To jak rozmowa, ze ślepym o kolorach. Mówię pass.
|
Boli cię złapanie na manipulacji i preparowaniu cytatów z Moskala, który w całej swojej wypowiedzi powiedział dokładnie tylko to, że czy duża grupa obcokrajowców z jednego kraju jest dla drużyny korzystna czy niekorzystna zależy od tego, jak oni "funkcjonują na boisku i w szatni".
Warunkuje to ich postawa, a nie paszport, czy ktoś ma czwarty, piąty czy szósty taki sam.
Co jest całkowicie logiczne i co nie robi z niego idioty, tak jak próbowałeś tego dokonać cenzurując jego słowa i wycinając zdania z wywiadu.
Na takim poziomie fałszowania przez Ciebie rzeczywistości, manipulowania cytatami i wkładania Moskalowi w usta Twoich własnych poglądów na czym zostałeś złapany, ja też nie mam ochoty dyskutować. Więc możesz darować sobie takie kolejne akcje wystawiające jedynie Tobie samemu odpowiednie świadectwo.