Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2024, 02:41
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Ale żeś się zaciął na tym Sukiennickim. Już ostatnio pisałeś że nie ma zadnego strzału. Za pół roku będziesz pisał że to były żarty z tym drewniakiem. Tak jak były żarty ze średnią Rude. No przecież.

A młody Niemiec z HSV może być czy młody zagraniczny też jest be?
Przeczytaj sobie pierwszy post o Rude watch i przestań bredzić. Napisałem od razu że to była zabawa, nie moja wina że odklejeńcy tacy jak Ty, który wieszczyłeś jego zwolnienie po kilku meczach w których nie zdobędziemy żadnego punktu dostali histerii. Więc skończ z Tą żałosną projekcją. Znajdź post, przeczytaj, będzie Ci głupio.

Albo nie, jesteś zbyt ograniczony żeby się czegokolwiek nauczyć. Wg. Ciebie i paru idiotów tutaj wcześniej zaciąłem się też na Dudzie, Szywaczu, Młyńskim, Wachowiaku, Olejarce, Krzyżanowskim. Teraz prześladuję galaktyczny talent Sukiennickiego.
Wy jesteście kompletnie porąbani. Co pół roku bredzicie o jakimś młodym talencie który teraz .......i 3/4 piłek jakie zagra ale niedługo to - ho ho, będą zagraniczne kluby o niego pytały. To wygląda jak jakaś choroba psychiczna...

A wracając do tematu - mam w dupie czy młody jest z Polski czy Niemiec. Potrzebujemy obrońców do gry, a nie nauki. Pomijam fakt że my nie umiemy szkolić piłkarzy. Ale tacy pomyleńcy jak Ty są gotowi poprzeć zaoranie klubu byle wreszcie doczekać się tego talentu

Dom wariatów. Skąd się tacy idioci biorą? Zamiast Młyńskiego sprowadźmy sobie drugiego Cisse, bo musi być jakiś pseudotalent w kadrze. Niech będą konsekwentni i ogrywają nadal Fazlagicia, Młyńskiego albo Olejarkę, taniej będzie, a nie co pół roku stawiamy na nowy talent. Jak trzeba być upośledzonym żeby nie zauważyć że coś tu jest nie tak?

P S. Zanim przyjdzie mi odszczekać moje słowa odnośnie Sukiennickiego może Ty wcześniej przeproś za bełkot na temat:
- Młyńskiego
- Olejarki
- Krzyżanowskiego
- Szywacza
i możemy tak długo. Zacznij od "budowania Młyńskiego" przez Sobolewskiego, na które byłem zbyt ograniczony żeby pojąć. Nadal jestem.

P.S. 2 Mam świetny pomysł - wprowadźmy limit na młode talenty nie będące młodzieżowcami. Powiedzmy że może być takich pięciu w kadrze (moim zdaniem i tak za dużo) i dopóki się ich nie pozbędziemy nie wolno ściągać kolejnych. Aktualnie mamy na kontraktach:
- Fazlagicia
- Młyńskiego
- Olejarkę
- Talara
- Gogóła
- Sukiennickiego
- Brodę.
Sorry, za dużo tych talentów. Przydaliby się doświadczeni piłkarze do grania.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.08.2024 o godz. 03:18.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując