Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.08.2024, 08:35
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Nie zauważyłem, żeby było gorzej. Po 4 meczach mieliśmy 5 punktów jak teraz i tyleż samo straconych bramek. Przy czym w tym roku zaliczyliśmy 7 meczów więcej, co musi mieć znaczenie przy tylu kontuzjach. Bo chyba nie oceniasz na podstawie meczów z Austriakami czy Belgami, którzy są z innej półki niż my?
Tylko teraz kontynuujemy passę czerwonych kartek wynikająch z głupoty i bezradności, a identyczna liczba straconych goli wynika z farta/braku umiejętności rywali. Arka mogła nam na luzie cztery bramki strzelić, tylko łysy z metra głową przeniósł piłkę kilka metrów nad bramką (widowiskowe to było) a drugi kołek z trzech trafił obok słupka.

Oglądałem te i tamte mecze, mam porównanie.

Jakby Arce czy Ruchowi dopisała skuteczność w sytuacjach kiedy nasi obrońcy byli na grzybach, to tacy manipulanci jak Ty inaczej by śpiewali. Ale oczywiście, wiesz lepiej że jestem sfrustrowany pucharami, mimo że od początku przewidywałem w......., a jak Karherop zaczął tworzyć historie o Kopciuszku w pucharach to puściłem bańki nosem (moja wina, nie wolno pić i czytać tego forum, tu nigdy nie wiadomo z kim się zderzysz dupą)

Ale tak jest łatwiej, rżnąć głupa że problem nie istnieje, to może sam zniknie

OK, jeszcze jeden mecz pucharowy, potem nasza obrona to już będzie monolit
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.08.2024 o godz. 08:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując