wolfy napisał(a):

Tak, jasne, KUPILIŚMY Biedrzyckiego z Termaliki na ławkę. Miał być tylko zmiennikiem Alana, który w poprzednim sezonie co drugi mecz dowalał do pieca.
Robisz idiotę ze mnie, czy z pracowników klubu?
|
uuuuuuuuuuu
ostro
a tak konkretnie to którzy pracownicy klubu nie robią z siebie idiotów przez ostatnie lata?
bo ja ci mogę wymienić np. tych co zaakceptowali Fazlagicia, Eneko, Młyńskiego, Benito, Tachiego (ze szczególnym uwzględnieniem tego co wymyślił go jako def pom choć całe życie grał na stoperze), Mikulca czy creme de la creme ostatnich lat czyli zatrudnienie Ratona,
mogę wspomnieć też, że idiotę z siebie i pośmiewisko z klubu zrobili ci co przedłużyli Łasickiego, Talara i Brodę oraz uwaga kolejny przewał roku czyli wywalczyli
przedłużenie a następnie po 2 czy 3 tyg. rozwiązanie umowy z zemstą Zaragozy czyli Ratonem
wspomnieć mogę (bez nazwisko oczywiście) tych którzy swoim działaniem jako trenerzy, dyrektorzy sportowi i prezesi spuścili nas do I ligi -nazwisk mam kilka ty też jak sądzę...
nie mówiąc już o wielkim planie 3 letnim dla Wisły, który jeden z pracowników Wisły miał ogłosić..., tyle że już nie ogłosi, bo się zwinął... robiąc przy okazji idiotę nie tylko z siebie, ale także z kogoś innego
więc nie pisz o biednych pracownikach klubu, z których kibice "robią idiotów"
no chyba, że sam jako pracownik SSA Wisła Kraków tak się czujesz
ps. ja tam nie znam specjalnie kulisów, ale biorę pod uwagę tezę, że Biedrzycki, był na liście numerem 3, 4 lub 5 i jak się wykrzaczyły inne opcje (w tym Zarówny) to na odczep się Moskal dostał grajka z TBB