OnizukaTSW napisał(a):

|
Twoje opinie są tyle samo warte. Zbuduj pomnik ku chwale Pana Królewskiego i się do niego módl xD Żeby było jasne, nie mam pretensji o to, że odpadniemy z Belgami, bo to było wkalkulowane. I tak osiągnęliśmy wynik ponad stan, niemniej liczylem na bardziej wyrównany mecz na własnym boisku. Niestety najgorsze jest to, że nadal zarówno w zarządzaniu, polityce transferowej popełniamy te same błędy ...
|
Wiem wiem to Królewski uwiera. Wyobraź sobie że w dupie mam Królewskiego. Jakie niby te błędy popełniamy? Bo ja mam wrażenie, że wszystkie transfery ostatecznie wyjdą nam na dobre, może poza Biedrzyckim, ale tutaj też lepszy rydz niż nic. Może Moskal czegoś go nauczy. Nie mamy kasy, mamy długi, czego oczekiwałeś. Jakie były transfery po spadku, kiedy jeszcze była kasa. Lepsze niż teraz? Nie wydaje mi się.
Biedrzycki to pokłosie ciśnienia na Polaków, bo Hiszpanie źli. Już widać że Duarte jako jedyny poza Carbo i Rodado nie bał się zastawić piłki, Kiss też pare razy szarpnął ale dzisiaj za bardzo go przestawiali. Mikulec w porównaniu do Jarocha to profesor.
Największy pozytyw to próba gry w piłkę, a nie wybijanie na pałę. To musi przynieść efekty w lidze.