Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2024, 19:18
Oczywiście, że on twierdzi, że jest za mało Polaków w Wiśle i poparł również moją tezę odnośnie posiadania zbyt dużo graczy jednej narodowości w drużynie - o którą się spięliśmy na forum jeszcze przed tą wypowiedzią Moskala. Generalnie ja pisałem, że ma to znaczenie, a ty że nie istnieje taka zależność. Moskal twierdzi, że istnieje.

Dodał potem dyplomatyczne stwierdzenie, że trudno stwierdzić, aby takie płaczki jak ty się nie przyczepiły. Generalnie Moskal ma taki miękki styl wypowiedzi do mediów, żeby go potem pismaki na twoim poziomie nie łapały za słowa. On nie feruje jednoznacznych wyroków, używa okrągłych słów typu możliwe, trudno stwierdzić, ciężko powiedzieć, możliwe, jest taka opcja itd - to jest typowa medialna mowa trawa, żeby czasem za dużo nie powiedzieć, żeby potem ktoś nie próbował wykorzystać jego słów przeciwko niemu.

To, że ty tego nie ogarniasz świadczy tylko o twoim IQ. Widocznie jesteś jednym z tych typów, z jednej strony pierdu pierdu z mową trawą, byle gadać byle więcej, a z drugiej strony pusty jak wiadro. Pewnie Mielcarskiego ceniłeś? Byście się dogadali

On też dużo gadał i uwielbiał sofizmaty, tylko prawdziwego pomyślunku to tam było zawsze jak na lekarstwo.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 22.08.2024 o godz. 19:27.
Odpowiedz cytując