|
Ja też tych zjebow od wincyj Polaków nie rozumiem. Osobiście od kartek Biedrzyckiego wolałem kartki Eneko w 5 minucie meczu, elektrycznego Ratona w bramce, połamanego Junci bez formy, grubego dupska Omraniego (chociaż było ja czym oko zawiesić jak słabo graliśmy) czy innych bezproduktywnych Hiszpanów.
No a tak to musimy się męczyć i oglądać Wiśle w LK z 7 Polaczkami w składzie. I za to właśnie mnie dupa boli i te kompleksy wychodzą ze z Polakami idzie ok, na pewno nie gorzej niż z Rude i Hiszpanami. Też tak masz Markus? Oj mówię Ci jak mnie te Polaczki w....iają
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|