Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2024, 17:36
Cytat:
Zabawne, ale Omrani i tak miał prawdopodobnie mniej narobione pod kopułą niż Sobczak.
Dokładnie, Sobczak jest głupi, chamski i słaby sportowo. Sobczak strzelal jakieś głupie bramki dla Wisły a Omrani to chociaż jest gruby i potrafi paczki z zabki wpierdalac. Każdy z IQ wyższym niż 80 dojdzie do takich samych wnioskow co wolfy. Lepiej byc upasiona ....a, która niby jest profesjonalnym piłkarzem, podpisać kontrakt na 3 miesiące gdzie ma odbudować formę, a szczególnie schudnąć - po czym trzy miesiące wpierdalac paczki w Krakowie. To jest profesjonalizm. A Sobczak to wstyd, jak można mieć obywatelstwo polskie? Wstyd i hańba, kawał s....ysyna jednym słowem.

Gadacie tak na wolfyego ale ja mu przyznaje racje. Rude rozegrał idealnie sprawę z Omranim i pokazał swój autorytet!!! Dlatego cieszę się i jestem dumny na każdego Talara, Olejarke, Lasickiego i innych. Dzięki nim każdy trener w Wiśle może pokazać że nieważne na ile czasu masz kontakt, nieważne ile zarabiasz i że jesteś pupilkiem prezesa, który Ci przedłuża kontrakt nawet jak masz kontuzje - jesteś słaby to nie grasz. Wy wolicie widziec szklankę do połowy pusta, ja z wolfym widzimy pozytywy zamiast się użalać nad wszystkim. Wincyj Polaków, wincyj Okejarkow i winksze kontrakty dla nich, niech trenerzy budują na nich swój autorytet.

PS w sumie to niezłe jaja. Rude okazał hiszpańskie cohones bo odsunął od drużyny spasła świnie bez ambicji. Wow, no na prawdę pokazał że u niego to nie przyjedzie żeby nic nie umieć grać, biegać jak żółw i ważyć 120 kg. Ale ten Rude to im wszystkim pokazał hoho
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując