Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2024, 14:52
Śmieszny Markusiku :

Kazimierz Moskal :
Chciałbym, żeby było więcej Polaków w składzie niż obcokrajowców. Jest coś takiego, że jak jest za dużo obcokrajowców z jednego kraju, no to może rzeczywiście jest to niezbyt korzystne.

Nikt nie mówi, że Moskal chce gorszych Polaków. On chce, żeby w składzie było więcej Polaków, a jeśli mają to być obcokrajowcy, to nie z 1 kraju - tak, aby zachować odpowiedni balans. Ty twierdzisz, że coś takiego jak balans nie istnieje i nie ma znaczenia narodowość. Moskal się nie zgadza. Ja również.

Jeśli ma być sprowadzany obcokrajowiec to taki, który ma zrobić różnicę. Za Kiko tak nie było, po prostu jechaliśmy hurtem. Możesz teraz wywijać sobie fikołki umysłowe jakie chcesz. Faktem jest, że Rude nie ogarniał. Jestem pewien, że Moskal ogarnie i zrobi lepszy wynik niż Rude, w dodatku mając więcej Polaków (wg ciebie drewna) w składzie. Ciebie i twoje wypociny zaorają czyste wyniki. Wystarczy jeszcze trochę poczekać. Ja rzadko feruje wcześniej wyroki, ale teraz zważając na jakość i sposób gry - jestem przekonany, że baraże to jest absolutne minimum tego co Moskal zrobi z tą drużyną.

Jedyne czego mi potrzeba do ostatecznego wyjaśnienia ciebie i twoich pierdół to czasu. Ty i tak pewnie, wtedy znajdziesz 1000 wymówek i odwrócisz kota ogonem z pięć razy zamiast powiedzieć "kurde, myliłem się". Przecież cię znam. Tak czy siak ja będę mieć z tego satysfakcję. Większość użytkowników tego forum już cię przejrzało. Dobra runda w wykonaniu Moskala tylko cię dodatkowo ośmieszy w naszych oczach. Szczerze? Nie mogę się doczekać
Ostatnio edytowane przez s1mone : 21.08.2024 o godz. 15:07.
Odpowiedz cytując