wolfy napisał(a):

Nie rozumiesz bo jesteś ograniczony. To akurat żadne zaskoczenie.
Żeby znaleźć najsłabsze elementy trzeba oceniać obiektywnie, a nie - Kutwa +2 do oceny bo młodzieżowiec, Sukiennicki +2 bo mega talent.
|
Idioto zestawiasz Carbo z Sukiennickim i Kutwą i piszesz o obiektywizmie

Pokaż gdzie ja Kutwę chwalę albo Sukiennickiego. Obaj zagrali fatalnie.
Ty tu piękne fikołki uprawiasz byle tylko zrobić dupochron Hiszpanom.
wolfy napisał(a):

To jest właśnie patologia uskuteczniana przez mózgi takie jak Ty - dowalanie się do najlepszych piłkarzy, bo nie wzięli na plecy reszty. Dlatego wg. niektórych idiotów brak awansu był winą Muli i Fernandeza bo taki Młyński ma jeszcze czas i Sobolewski go dopiero buduje
|
Nie dowalanie się pajacu tylko prosta ocena. Zagrał słabo jak na swoje możliwości i tyle. Jeszcze mnie nazwij hejterem to staniesz się drugim Karczem.
Nie wiem czy wiesz idioto ale zarobki Carbo są diametralnie inne niż Kutwy czy Sukiennickiego, więc naturalnie i oczekiwania mam wyższe.
Podasz jakiś cytat gdzie chwalę Młyńskiego? Chętnie poczytam.
wolfy napisał(a):

|
Nie musisz się ze mną zgadzać, ale to że wszystko po "ale" przerosło Cię intelektualnie nie oznacza że to był bełkot. Po prostu nie uznaję zasady "wszystkim po równo", albo - jak to często jest przedstawiane - "wszyscy wypierdalać!".
|
Piękna oblężona twierdza wjechała. Rozumiem skąd swego czasu były Twoje zachwyty nad Jureczkiem.
Intelektualnie to ty już dawno przestałeś dojeżdżać jak po raz kolejny skompromitowałeś się wyliczając średnie Rude i Sobolewskiego, a kiedy Ci to przestało pasować do narracji to próbowałeś to odwrócić w żart. To co pisałeś o Omranim też przejdzie do historii tego forum.