Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2024, 10:36
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiesz bo jesteś ograniczony. To akurat żadne zaskoczenie.

Żeby znaleźć najsłabsze elementy trzeba oceniać obiektywnie, a nie - Kutwa +2 do oceny bo młodzieżowiec, Sukiennicki +2 bo mega talent.
Idioto zestawiasz Carbo z Sukiennickim i Kutwą i piszesz o obiektywizmie
Pokaż gdzie ja Kutwę chwalę albo Sukiennickiego. Obaj zagrali fatalnie.
Ty tu piękne fikołki uprawiasz byle tylko zrobić dupochron Hiszpanom.

To jest właśnie patologia uskuteczniana przez mózgi takie jak Ty - dowalanie się do najlepszych piłkarzy, bo nie wzięli na plecy reszty. Dlatego wg. niektórych idiotów brak awansu był winą Muli i Fernandeza bo taki Młyński ma jeszcze czas i Sobolewski go dopiero buduje
Nie dowalanie się pajacu tylko prosta ocena. Zagrał słabo jak na swoje możliwości i tyle. Jeszcze mnie nazwij hejterem to staniesz się drugim Karczem.
Nie wiem czy wiesz idioto ale zarobki Carbo są diametralnie inne niż Kutwy czy Sukiennickiego, więc naturalnie i oczekiwania mam wyższe.
Podasz jakiś cytat gdzie chwalę Młyńskiego? Chętnie poczytam.

Nie musisz się ze mną zgadzać, ale to że wszystko po "ale" przerosło Cię intelektualnie nie oznacza że to był bełkot. Po prostu nie uznaję zasady "wszystkim po równo", albo - jak to często jest przedstawiane - "wszyscy wypierdalać!".
Piękna oblężona twierdza wjechała. Rozumiem skąd swego czasu były Twoje zachwyty nad Jureczkiem.
Intelektualnie to ty już dawno przestałeś dojeżdżać jak po raz kolejny skompromitowałeś się wyliczając średnie Rude i Sobolewskiego, a kiedy Ci to przestało pasować do narracji to próbowałeś to odwrócić w żart. To co pisałeś o Omranim też przejdzie do historii tego forum.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 20.08.2024 o godz. 10:40.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując