Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2024, 13:11
Arked napisał(a):Wyświetl post
Wg mnie nie ma czegoś takiego jak proporcje narodowościowe zawodników. To samo w sobie sugeruje szukanie polskich piłkarzy na siłę, co niestety chyba robiliśmy ze stratą dla drużyny. Albo to albo po odejściu Ramireza nasze rozeznanie na europejskim rynku transferowym zostało mocno ograniczone.
po pierwsze - wczesny start w pucharach na bank wymusił na nas pewne ruchy, nawet między wierszami da się wyczytać, że jako plan C i D dla wielu zawodników prawdopodobnie musielibyśmy na wiele opcji czekać do sierpnia
po drugie - Ramirez sam nas w końcu zaczął ograniczać, nie sądziłem że to kiedykolwiek napiszę, ale w osobie Bashy wymykamy się ograniczeniom zarówno kurczącego się mitycznego notesu Kiko (jeśli nie jego asystenta który ewakuował się wcześniej), to bredni o AI
po trzecie - nie oceniam definitywnie Kiakosa, Kissa i Duarte, trudno oczekiwać że z marszu wypalą jak dobra raca, no ale na skromnej próbie te ruchy dupy nie urywają; jeśli chodzi o Zwolińskiego, to przy transferze widziałem w większości podjarkę, na razie to wygląda słabo

Cytat:
Tak, odpadnięcie z Pucharów jakkolwiek by to nie brzmiało będzie dla nas ulgą. Ta drużyna potrzebuje dużej ilości wspólnych jednostek treningowych. Granie 2x w tygodniu mocno to ogranicza i odbija się negatywnie na drużynie, która jest jednak we wczesnej fazie budowy.
tutaj pełna zgoda

Cytat:
Co do optyki, że nasze wyniki w Pucharach przynoszą nam jakąś ujmę czy wstyd to tylko wskazuje, jak mocno oderwane od rzeczywistości są oczekiwania wobec tej drużyny.
osobiście jestem daleki od biegania jak kurczak z obciętą głową i wieszczenia apokalipsy po tym jak średniak I ligi odbił się od pucharów, ale pojawia się problem gdy te błędy są powielane w lidze, jak to stanie się chleb powszedni jak już będziemy grali raz na tydzień - można wszczynać alarm, pozwalam
Odpowiedz cytując