Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2024, 12:50
Arked napisał(a):Wyświetl post
Etnicznie czysta Wisła. Białoczerwone sztandary. Łzy w oczach... od dymu z rac.
ale się nakręcają

nie wiem czy oprócz koalika był tu ktoś kto domagał się czegoś takiego zamiast próby wyrównania proporcji i wyrwania paru chwastów - ktoś tutaj się ekscytował przyjściem Mikulca albo Sukiennickiego? sam pisałem, że w idealnym świecie to byliby rezerwowi, to chyba o nas świadczy że gość z II ligi wprowadził trochę ożywienia w szeregi (niekoniecznie wczoraj), okienko zostało po prostu za je ba ne
jest mi szkoda że Villar odszedł, jeśli chodzi o Eneko, to nasz niedoszły trener Brosz uważał go za najlepszego obrońcę w kadrze (!) co właściciel osobiście używał potem jako argumentu, że coś mu się odkleiło
ale trawa jest zawsze najbardziej zielona tam, gdzie nas nie ma, i piłkarze którzy byli tutaj mecz w mecz walcowani zaraz zaczną nabierać cech magicznych, bo ich już tutaj nie ma (nie dotyczy Sobczaka of course)

do meritum, cały sztab przyjmie odpadnięcie z pucharów z dużą ulgą, choć niewiele brakowało żeby ze sklejonym naprędce składem pozostawiającym wiele do życzenia przegrać wczoraj jedną bramką i u siebie spróbować przechylić losy dwumeczu, dla marki Wisły te wyniki są kompromitujące, ale czy takie złe na nasz potencjał? nie będę się tym przejmował dłużej niż do przyszłego czwartku
Ostatnio edytowane przez Watts : 09.08.2024 o godz. 13:00.
Odpowiedz cytując