Arked napisał(a):

|
Etnicznie czysta Wisła. Białoczerwone sztandary. Łzy w oczach... od dymu z rac.
|
ale się nakręcają
nie wiem czy oprócz koalika był tu ktoś kto domagał się czegoś takiego zamiast próby wyrównania proporcji i wyrwania paru chwastów - ktoś tutaj się ekscytował przyjściem Mikulca albo Sukiennickiego? sam pisałem, że w idealnym świecie to byliby rezerwowi, to chyba o nas świadczy że gość z II ligi wprowadził trochę ożywienia w szeregi (niekoniecznie wczoraj), okienko zostało po prostu za je ba ne
jest mi szkoda że Villar odszedł, jeśli chodzi o Eneko, to nasz niedoszły trener Brosz uważał go za najlepszego obrońcę w kadrze (!) co właściciel osobiście używał potem jako argumentu, że coś mu się odkleiło

ale trawa jest zawsze najbardziej zielona tam, gdzie nas nie ma, i piłkarze którzy byli tutaj mecz w mecz walcowani zaraz zaczną nabierać cech magicznych, bo ich już tutaj nie ma

(nie dotyczy Sobczaka of course)
do meritum, cały sztab przyjmie odpadnięcie z pucharów z dużą ulgą, choć niewiele brakowało żeby ze sklejonym naprędce składem pozostawiającym wiele do życzenia przegrać wczoraj jedną bramką i u siebie spróbować przechylić losy dwumeczu, dla marki Wisły te wyniki są kompromitujące, ale czy takie złe na nasz potencjał? nie będę się tym przejmował dłużej niż do przyszłego czwartku