Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2024, 16:51
Jako jedyny byłem przeciwny sprowadzeniu Alanika - w głowie miałem jego kompromitacje w PP z Lechem i wiele innych meczów za pierwszej kadencji...

Już dawno pisałem, że to parodysta... jedynie w meczach przeciwko nam potrafił wspiąć się na wyżyny jak typowy kompleksiarz ...

Żona Urygi pisze publicznie bzdury o Sobczaku gwiazdorze....

Każdy chyba pamięta "Anala Uryne" i sranie się do mnie....

tak mili Państwo...

Skompromitowaliście się jak Alanik, broniąc tego parodysty.

Wiślak Jaki to Wiślak Żaden Wiślak z niego, od samego początku to podkreślałem. Większym Wiślakiem jest chociażby Guzmics, czy wielu innych obcokrajowców..

Przedstawiałem liczby jakie notował Analik w Płocku, zestawiałem to z wiecznie wyzywanym Janickim....

Uryga to też taka mała kompromitacja KOALIKA, który wierzy w polskich parodystów. Lamey i Jaliens to były dwie-trzy półki wyżej niż Alan.

Mimo to nie winie parodysty za tego karnego w Pruszkowie, gdyż była to instynktowna interwencja, naturalne ułożenie, wygrał pojedynek, kelner ze Znicza przyaktorzył jakby dostał bombe od Tysona, takich karnych nie powinno się gwizdać.

Frydrych dostaje centralnie łokcia pod oko w meczu w Warszawie - tylko to był potężny strzał, a nie przypadkowe muśnięcie - nie ma faulu. Tą sytuację można zobaczyć tutaj jak nie pamiętacie 5:12:
https://youtu.be/a3fyhmITa_8?si=3lKJfjzwJBSQQFFF&t=312

Moltenis za 2,5 koła euro to był profesor w porównaniu do Alana.

Rozwalił mnie ten wczorajszy wywiad... Alanik tak jakby z pretensjami do wszystkich: POYEBALO WAS? PUCHARY? MACIE PRIORYTET....

To on łaskę robi, że gra Ja piernicze, przecież dla Rodado to jest spełnienie marzeń, gra w Europie dla każdego powinna być dodatkową motywacją, a ten gość pieprzy jakieś bzdety i traktuje jako karę

Uryga to jest takie duże, przerośnięte dziecko, BEZ CHARAKTERU, lepszym kapitanem byłby... Hugo Videmont...
ALAN ODDAJ PIENIĄDZE I WON DO WIECZYSTEJ!
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 06.08.2024 o godz. 16:59.

Odpowiedz cytując