Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2024, 18:39
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Osmieszyles się na tym forum po raz kolejny bo jesteś zwykła chorągiewka a jak wiadomo z takimi jest problem bo leci tak jak wiatr zawieje. Wczoraj Królewski, Omrani i brak oceny za wcześnie (dawanie szans piłkarzom, trenerom, całemu projektowi, pomysłowi na klub - top), dzisiaj hejt i jedna wielka sraczka bo już nie ma Hiszpanów.

Lubisz hejtowac co? Najlepsze jest to, że Moskal ma wyniki jak Rude i nagle ci się coś nie podoba hehe
Hejterek w swoim stylu bredzi i próbuję wkładać mi w usta własne przemyślenia

Jakie przesądzanie, ile konkretnie ważył wtedy Omerani hejterku?

Jakie przesądzanie, że będzie to dobry transfer, który na pewno wypali?

Jakie wyniki pierwszych meczów ligowych Moskal ma jak Rude?

Jakie hejtowanie Moskala za te wyniki?

Jakie pisanie, że on nie potrzebuje czasu, choć kadra, którą obecnie zapewnił mu Królewski na wiele mu nie pozwala?

Jak dziś w Wiśle nie ma Hiszpanów?

Jakie zmienianie przeze mnie zdania w sprawie piłkarskiej wartości większości Hiszpanów sprowadzanych do Polski, czy wartości większości krajowych zawodników, pracy Kiko, algorytmów Królewskiego, sensu opierania na nich skautingu, marginalizowania roli dyrektora sportowego i czynnika ludzkiego, idei opierania składu na takich Sapałach, Biedrzyckich, Młyńskich czy Urygach, jakie ocenianie kogokolwiek po jednym występie?

Jakie zmienianie zdania odnośnie wypominanych przeze mnie błędów Królewskiego w rodzaju trzymania Sobolewskiego?

Ja cały czas w tych i innych kwestiach pisze tak samo od zawsze.

Jedyne, co potrafisz to zakłamywać moje słowa na własną modłę i kompromitować się swoimi przemyśleniami i insynuacjami. Myślisz że ci się to uda? Że jesteś taki sprytny? Że umiesz w socjotechnikę?

Popisuj się swoimi rojeniami, coraz zabawniej ci to idzie.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując