Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2024, 15:01
Cytat:
Fragmenty z artykułu Weszło o Kissie:

"Nie można było mu zaufać, zbudować na nim zespołu. Zaczął zmieniać kluby rok po roku, ale wszędzie, gdzie lądował, stawał się zawodnikiem wchodzącym z ławki rezerwowych. Ostatnio grał w Ujpeszcie, który do samego końca bronił się przed spadkiem i nawet tam nie był w stanie wywalczyć sobie podstawowego składu
(...)
Bardzo dziwny transfer. Rozmawiałem z jego byłym trenerem, który opisał go jako typowy przykład dzieciaka, który zbyt szybko dostał dobry, wysoki kontrakt i zadowolił się tym, co ma. Gdy stało się jasne, że finansowo jest zabezpieczony na przyszłość, zniknęły ambicje i wysokie cele. Najważniejszą rzeczą było kupienie dobrego samochodu, tego typu sprawy. Mentalnie nie jest na poziomie, który sugerowałby, że jest jeszcze obiecującym zawodnikiem - oceniają Kissa rodacy."

Nie brzmi to dobrze. Ale skoro teraz zawodników wynajduje, ocenia i weryfikuje ich przydatność sztuczna inteligencja, a nie znający ich bezpośrednio dyrektor sportowy, takie sytuacje mogą się często zdarzać.

Cóż za zwrot akcji xd no tego to się po malutkim hejterku markusiku nie spodziewałem. Jeszcze niedawno bronił grubasa Omraniego, atakował FraMata za przytaczanie jakichś gównianych opinii z forum czy też z poprzedniego klubu grubasa, a po zaprezentowaniu grubej dupy Omraniego gdy ten już był w Krakowie mówi, że nasza nadzieja ataku ma niemalże niedowagę!

I co? Wystarczyło że Zaskro zwolnił Hiszpanów z Wisły, że część sama uciekła i nasz hejterek pluje jadem w węża z kazdej strony. Nagle nie ma taryfy ulgowej, nagle się okazuje że po artykule na weszło można ocenić zawodnika, że można sugerować się opina z weszło, z mediów, z byłego klubu. No kurde mol. Przewrotne to życie. Straszne jest do czego prowadzi nienawiść
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując